Tømrer Erik Skovs Eftf. Kolding logo

Ny Terrasse v. Kolding Vejle & Fredericia

Et af vores specialer er terrasser. Vi har bygget nye terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Vi bygger nye terasser uanset om du bor i Vejle, Kolding eller andre steder i Trekantsområdet.

Skal din nye terrasse være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vores tømrere kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Erik Skovs efterfølger er din professionelle partner i træarbejde.

Kontakt for et ufopligtende tilbud omkring ny terasse

Søger du hjælp eller spørgsmål til en ny terrasse og hvad dine muligheder er ud fra din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi den perfekte løsning til dig. Du kan enten kontakte os pr tlf. nr. 75 53 11 61 eller email info@skovs-eftf.dk. Vi arbejder primært i Kolding, Vejle og resten af Trekantsområdet.

 

Har du spørgsmål til vores andre ydelser inden for tømrer- og snedkeropgaver, fx tagarbejde, bygning af altanlukninger, nye døre og vinduer eller nyt køkken, så hold ikke tilbage med at kontakte os!

Kontakt os