Tømrer Erik Skovs Eftf. Kolding logo

Tagarbejde v. Kolding Vejle & Fredericia

Tagarbejde i Kolding

Er dit tag slidt ned?

Taget er en vigtig del af boligen, både når det gælder fremtoning og energioptimering. Hos Erik Skovs eftf. har vi mange års erfaring inden for tagarbejde og tilbyder alt fra renovering til komplet udskiftning af tage.

Ønsker du andre former for forbedringer i forbindelse med tagarbejde, opsætter vi også gerne ovenlysvinduer, kviste eller bygger tagterrasser. Har din bolig uudnyttede tagetager, hjælper vi gerne med at gøre disse til brugbare kvadratmeter i dit hjem.

Spar penge på varmeregningen med et nyt tag

Udskiftning af det gamle tag kan ud over at give boligen et stilmæssigt løft også spare dig for mange penge på varmeregningen. Ved efterisolering og energioptimering af taget undgår du, at varmen trækker ud gennem tagkonstruktionen, hvilket er optimalt for både klimaet og din pengepung.

Vores dygtige snedkere og tømrere står klar til vejlede og rådgive dig omkring de bedste muligheder inden for udskiftning af tage. Vi har mange års erfaring med tagarbejde og samarbejder desuden med en lang række af dygtige samarbejdspartnere, så vi kan klare hele opgaven i forbindelse med udskiftning af dit tag. Vi lytter til dine ønsker og kommer gerne med forslag til materialer og udformning.

Ring til os og hør mere om vores tagarbejde

Kontakt og gerne for en professionel vurdering af mulighederne i din bolig og til et eventuelt nyt tag eller renovering. Vi kommer gerne ud til dig og ser opgaven an, så vi sammen kan aftale, hvilken løsning der er mest optimal for dig. Kontakt os gerne på telefon 75 53 11 61 eller email info@skovs-eftf.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Kolding, men har også mange tilfredse kunder i Vejle og resten af trekantsområdet. 

 

Udover tagarbejde, så har vi også stor erfaring med alt fra bygning af sommerhuse, køkkener, terasser, altanlukninger og nye døre og vinduer!

Kontakt os