Tømrer Erik Skovs Eftf. Kolding logo

Altanlukninger v. Kolding Vejle & Fredericia

Mangler du plads – Luk Altanen!

Få mere plads i boligen ved at lukke altanen og lægge denne til boligarealet.
Vi har erfaring med ombygning og isolering af altaner.
Hele ombygningen udføres med fokus på den optimale isolering. 

 

Altanafskærming - Nyd altanen året rundt

En altanafskærmning er også en fantastisk måde at forlænge brugen af din altan ud over sommermånederne. Ved at omslutte altanen kan du skabe et rum, der er beskyttet mod vind og vejr hele året rundt. Altanafskærmninger findes i forskellige stilarter, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Du kan f.eks. vælge en skærm i fuld længde, der dækker hele altanen, eller en kortere skærm, der kun dækker en mindre del af altanen. Der findes også skærme med åbninger, så du kan nyde udsigten, selv om du er beskyttet mod vejret. Uanset hvilken stil du vælger, er en altanafskærmning en nem og effektiv måde at udvide brugen af din altan på.

Eget koncept i aluminium.

Tømrerfirma Erik Skovs efterfølger. har fået udviklet et koncept til lukning af altaner i blandt andet lejligheder, hvor vi opbygger altanlukningen ved hjælp af en aluminiumskonstruktion, der dels gør konstruktionen let og som dels ikke fylder ret meget.

Vor altanlukning er selvfølge isoleret i loft, gulv og brystning og forsynet med lavenergiruder. Endvidere kan der etableres en skydedør mellem altan og stue, som man kan lukke om vinteren. Denne altanlukning kan således virke særdeles energibesparende.

Pris for en Altanafskærming / Altanlukning

Prisen for altanafskærmning afhænger af arbejdets omfang samt størrelsen af altanafskærmningen. Altanafskærmninger og altanlukninger kan være fremstillet af en række forskellige materialer, herunder træ og metal og aluminium, så prisen vil variere afhængigt af det materiale, du vælger. Altanafskærmning er en fantastisk måde at forbedre udseendet af din altan og give noget privatliv, så det er værd at overveje, hvis du ønsker at foretage nogle ændringer på din altan.

 

Kontakt os omkring Altanlukninger

Har du spørgsmål til vores altanlukningsløsninger, så er du meget velkommen til at kontakte os pr tlf. nr. 75 53 11 61 eller mail info@skovs-eftf.dk. Vi er placeret i Kolding, men vores arbejde ligger også i Vejle og hele Trekantsområdet.

Kontakt os