Tømrer Erik Skovs Eftf. Kolding logo

Nyt køkken v. Kolding Vejle & Fredericia

Køkken i Kolding

Står du over for en udskiftning af det gamle køkken, så hjælper vi hos Erik Skovs eftf. gerne med alt fra fremstilling til montering. Vi har mange års erfaring inden for både opsætning og renovering af køkkener, så uanset hvilken løsning du ønsker, sikrer vi at dit køkken kommer til at fremstå både elegant og funktionelt. Ønsker du blot at foretage en mindre renovering af dit eksisterende køkken, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Vi fremstiller, monterer og renoverer dit køkken

Vi fremstiller gerne et unikt køkken efter dine ønsker, hvis du ønsker en personlig og anderledes løsning. På vores værksted kan vores tømrere udforme køkkener i bedste kvalitet, hvis du ønsker et nyt køkken, der ikke er ligesom naboens.

Foretrækker du i stedet et færdigproduceret køkken fra en af landets mange fabrikanter, står vi gerne for både montering og tilretning, så køkkenet passer perfekt ind i dit hjem. Vi kan altså kort sagt klare alt inden for udskiftning og renovering af køkkener, ligegyldigt om opgaven er stor eller lille.

Vores snedkere og tømrere er alle opdaterede med den nyeste viden inden for køkkener, så de kan tilbyde dig den bedste rådgivning. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for, at vores arbejde er af absolut højeste kvalitet.

Skal vi hjælpe dig med dit køkken?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til de opgaver, vi udfører. Vi står altid klar til en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den optimale løsning på dit nye køkken eller renovering af dit eksisterende køkken. Kontakt os i dag på telefon 75 53 11 61 eller email info@skovs-eftf.dk. Vi holder til i Kolding, men hjælper også gerne kunder fra Vejle, Fredericia og hele Trekantsområdet.

Søger du hjælp eller spørgsmål til alt fra nye døre og vinduer, ny terrasse eller til altanlukninger, så har vi også stor erfaring på disse områder!

Kontakt os