Tømrer Erik Skovs Eftf. Kolding logo

Nye døre og vinduer v. Kolding Vejle & Fredericia

Ny dør i Kolding

Trænger din bolig til nye døre eller vinduer?

Hos Erik Skovs eftf. tilbyder vi mange løsninger inden for udskiftning og renovering af døre og vinduer. Døre og vinduer er vigtige elementer i din bolig, både når det gælder arkitektur, stil og energioptimering. Som erfarne tømrere står vi klar til at vejlede og rådgive dig om den bedst mulige løsning til netop dit hjem. Vi samarbejder med en lang række af landet førende producenter inden for døre og vinduer, og vi kan derfor altid tilbyde dig en løsning, der imødekommer alle dine krav – hvad enten det gælder design, pris eller kvalitet.

Vi klarer både renovering og udskiftning af døre og vinduer

Vi tilbyder flere løsninger inden for både renovering og udskiftning af eksisterende døre og vinduer. Hvilken løsning, der er den mest optimale for din bolig, afhænger af dørene eller vinduernes stand. Vi ser altid opgaven grundigt an, så vi kan give dig de bedste anbefalinger.

En renovering af de eksisterende døre eller vinduer foretrækkes ofte, hvis man ønsker at bevare charmen og stilen ved dem gamle byggestil. Her kan vi bl.a. tilbyde at udskifte glaslister, termoruder, beslag, tætningslister samt partielt udskifte nedbrudt træ. Er en komplet udskiftning af døren eller vinduet derimod at foretrække, kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra landets førende fabrikanter.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om din opgave. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt ud fra dine ønsker. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon 75 53 11 61 eller email info@skovs-eftf.dk. Vi er beliggende i Kolding, men hjælper også gerne kunder fra Vejle, Fredericia og resten af Trekantsområdet. 

 

Herudover har vi også stor erfaring med bygning af alt fra sommerhuse, ny terrasse, nyt køkken og til nyt tag!

Kontakt os